Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Решение за прием во третиот уписен рок

Решение за прием во третиот уписен рок

Објавени се решенијата за прием на студиските програми на ФЕИТ во третиот уписен рок.

Уписот на примените кандидати ќе се врши на 21.09.2012 година во Студентската служба на ФЕИТ во Скопје во период од 09:00 до 14:00 часот.

Сите примени кандидати ТРЕБА да се запишат во овој рок поднесувајќи ги потребните документи, при што уписот може да го направи и некој друг во нивно име.

 

Потребните документи за упис на ФЕИТ се дадени подолу.

 

ДОКУМЕНТИ


Решенија за прием на ФЕИТ во третиот уписен рок.

Потребни документи за упис на 21.09.2012 година.