Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Решение за прием во првиот уписен рок

Решение за прием во првиот уписен рок

Објавени се решенијата за прием на студиските програми на ФЕИТ во првиот уписен рок.

Уписот на примените кандидати ќе се врши на 30.08.2012 и 31.08.2012 година во читалната на ФЕИТ во Скопје во период од 09:00 до 14:00 часот.

Сите примени кандидати ТРЕБА да се запишат во овој рок поднесувајќи ги потребните документи, при што уписот може да го направи и некој друг во нивно име. Правото за упис не се пренесува во другите уписни рокови.

Објавен е списокот на добитници на стипендии од УКИМ. Кандидатите кои што се на списокот при уписот не треба да уплатат школарина.

Потребните документи за упис на ФЕИТ се дадени подолу.

 

ДОКУМЕНТИ


Решенија за прием на ФЕИТ во првиот уписен рок.

Потребни документи за упис на 30 и 31.08.2012 година.

Список на добитници на стипендии од УКИМ