Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Распоред за Подготвителната настава по математика и физика, во учебната 2011/2012

Распоред за Подготвителната настава по математика и физика, во учебната 2011/2012

понеделник

вторник

среда

четврток

петок

сабота

недела

 

 

 

1 сеп.

14-17 матем

17-19 физика

2 сеп.

10-13 матем

13-15 физика

3 сеп.

4 сеп.

5 сеп.

10-13 матем

13-15 физика

6 сеп.

10-13 матем

13-15 физика

7 сеп.

10-12 матем

12-15 физика

8 сеп.

9 сеп.

10 сеп.

11 сеп.

12 сеп.

10-12 матем

12-15 физика

13 сеп.

10-12 матем

12-15 физика

14 сеп.

10-12 матем

12-15 физика

15 сеп.

16 сеп.

 

 

Подготвителната настава ќе се одржува во Лабораторија по физика Б, која се наоѓа во анексот на ФЕИТ (влез спроти паркингот кон Технолошки факултет)

Институт за математика и физика