Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Работилница “Asymptotic and Time - Frequency Analysis with Symplectic Geometry”

Работилница “Asymptotic and Time - Frequency Analysis with Symplectic Geometry”

Во периодот од 19 до 21 април 2012 година, на Факултетот за електротехника и информациски технологии и Машинскиот факултет во Скопје, ќе се одржи работилница “Asymptotic and Time - Frequency Analysis with Symplectic Geometry”.

Работилницата, која е од отворен тип, се организира во рамките на билатералниот македонско-австриски научно-истражувачки проект “Асимптотики во коорбит простори”. Програмата е дадена во прилог.
Повеќе информации може да се најдат на веб страницата: http://nuhag.eu/feit12.