Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Продолжување на рокот за за упис на студенти од II циклус на студии

Продолжување на рокот за за упис на студенти од II циклус на студии

Согласно соопштението на УКИМ (http://www.ukim.edu.mk/mk_vest.php?v_id=69) рокот за пријавување се продолжува до 30.10.2011.