Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Примени нови пет кандидати на докторските студии на ФЕИТ

Примени нови пет кандидати на докторските студии на ФЕИТ

На дополнителниот Втор Конкурс на студиската програма ЕИТ, од пријавените кандидати за студии од трет циклус – докторски студии, примени се следниве кандидати:

  1. Александар Дединец

  2. Блерта Превала

  3. Томе Даневски

  4. Петар Крстевски

  5. Ивана Стојановска

 

DSC01068.JPG