Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Прелиминарни ранг листи по студиски програми - втор уписен рок

Прелиминарни ранг листи по студиски програми - втор уписен рок

Објавени се прелиминарните ранг листи по студиски програми на пријавени кандидати за упис на ФЕИТ во вториот уписен рок.

Приговори по технички пропусти се предаваат потпишани во архивата на ФЕИТ.

Образецот може да се симне од веб страната или да се подигне од архивата на Факултетот.

Во приговорите може да се стават забелешки за печатна грешка на лични податоци, печатна грешка на основен избор на студиска програма, избор со кофинансирање, редослед на студиски програми или погрешно пресметани поени.

 

ДОКУМЕНТИ


Прелиминарни ранг листи по студуски програми во втор уписен рок

Пријавени кандидати во вториот уписен рок

Образец за приговори за технички пропусти