Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Прелиминарни ранг листи по студиски програми - прв уписен рок

Прелиминарни ранг листи по студиски програми - прв уписен рок

Објавени се прелиминарните ранг листи по студиски програми на пријавени кандидати за упис на ФЕИТ во првиот уписен рок.

Приговори по технички пропусти може да се поднесат до 16:00 часот на 24.08.2012 при што приговорите се поднесуваат на образец кој се предава потпишан во архивата на ФЕИТ.

Образецот може да се симне од веб страната или да се подигне од архивата на Факултетот.

Во приговорите може да се стават забелешки за печатна грешка на лични податоци, печатна грешка на основен избор на студиска програма, избор со кофинансирање, редослед на студиски програми или погрешно пресметани поени.

 

ДОКУМЕНТИ


Прелиминарни ранг листи по студуски програми во прв уписен рок

Образец за приговори за технички пропусти