Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Прелиминарна ранг листа - втор уписен рок

Прелиминарна ранг листа - втор уписен рок

Прелиминарна ранг листа - втор уписен рок

Приговори по технички пропусти може да се поднесат до 16:00 часот на 07.09.2011 г. до Управата на факултетот преку студентската архива на Факултетот (со пополнување на формулар за приговор за технички пропуст)