Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Пофалници за студентите со постигнат просек по години

Пофалници за студентите со постигнат просек по години

На 16.06.2011 година (четврток), во 11:00 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ на студентите од ФЕИТ кои учебната 2009/2010 година ја завршиле со просек 9 или над 9 ќе им бидат доделени награди и пофалници.

Во прилог е даден списокот на наградените студенти со постигнат успех по години.