Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Почеток на подготвителната настава по математика и физика

Почеток на подготвителната настава по математика и физика

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА

ПО МАТЕМАТИКА И ФИЗИКА

 

copy_of_FEIT.png

 

Се известуваат пријавените студенти дека наставата  ќе се изведува во просторијата 212 сите денови, освен вторник (05 септември) кога часовите ќе бидат во просторија 122.

 

Распоред на часовите по подготвителна настава

Понеделник

04.09.2017

Вторник

05.09.2017

Среда

06.09.2017

Четврток

07.09.2017

Петок 08.09.2017

10:00-10:45

Физика

Физика

Физика

Физика

Неработен ден

11:00-11:45

Физика

Физика

Физика

Физика

12:00-12:45

Физика

Физика

Физика

Физика

13:00-13:45

Математика

Математика

Математика

Математика

14:00-14:45

Математика


Математика


Математика


Математика

 

 

 

 

 

Понеделник

11.09.2017

Вторник

12.09.2017

Среда

13.09.2017

Четврток

14.09.2017

Петок 15.09.2017

10:00-10:45

Математика

Математика

Математика

Математика

Почеток на наставата – Свечен час

11:00-11:45

Математика


Математика


Математика


Математика

 

12:00-12:45

Математика


Математика


Математика


Математика

 

13:00-13:45

Физика

Физика

Физика

Физика

14:00-14:45

Физика

Физика

Физика

Физика

 

 

Ве очекуваме!