Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Оглас за пракса во ФЛАОП

Оглас за пракса во ФЛАОП

Факултетот за електротехника и информациски технологии на студентите им овозможува извршување на пракса во рамките на ФЛАОП.

Факултетот за електротехника и информациски технологии на студентите им овозможува извршување на пракса во рамките на ФЛАОП. Заинтересираните студенти треба да се пријават кај проф. др. Аристотел Тентов и др Марија Календар на соодветните емаил адреси toto@feit.ukim.edu.mk и marijaka@feit.ukim.edu.mk.