Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Оглас за летна пракса во EVN

Оглас за летна пракса во EVN

EVN Македонија ги повикува сите заинтересирани студенти од 3 и 4 година...

EVN Македонија ги повикува сите заинтересирани студенти од 3 и 4 година на додипломски студии или студенти на магистерски студии кои сакаат да реализираат летна пракса во EVN во периодот од 1 јули до 30 септември 2011 година, да достават своја куса биографија и мотивационо писмо на адреса praktikum@evn.mk најдоцна до 23 јуни 2011 година.
Во прилог се дадени огласот и програмата на летната пракса.

Оглас

Програма