Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Одговори на приговори на прелиминарна ранг листа

Одговори на приговори на прелиминарна ранг листа

Одговори на приговори на прелиминарна ранг листа

Прелиминарна ранг листа

Прелиминарна ранг листа-националности

Приговори по технички пропусти може да се поднесат до 16:00 часот на 24.08.2011 г. до Управата на факултетот преку студентската архива на Факултетот (со пополнување на формулар за приговор за технички пропуст).