Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Обука на млади таленти за идни лидери на менаџерски позиции на Пивара Скопје АД

Обука на млади таленти за идни лидери на менаџерски позиции на Пивара Скопје АД

Пивара Скопје АД, една од водечките компании во Македонија, нуди програма за обука на млади таленти за идни лидери на раководни позиции. Преку Management Trainee програмата, Пивара Скопје има за цел да вработи талентирани млади дипломци.

За условите за учество, како и за начинот на аплицирање можете да се информирате од прилогот.