Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Меѓународен бизнис натпревар Business Hive

Меѓународен бизнис натпревар Business Hive

Студентите од Универзитетот во Љубљана организираат меѓународен бизнис натпревар под наслов Business Hive. Пoвеќе информации за напреварот можете да најдете во прилогот.

 

BH_evabilo.jpg