Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Конкурс за запишување на студенти од прв циклус на студиските програми на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во учебната 2012/2013 година

Конкурс за запишување на студенти од прв циклус на студиските програми на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во учебната 2012/2013 година

Објавен е Конкурсот за запишување студенти од прв циклус на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во Скопје во учебната 2012/2013 година.

Факултетот за електротехника и информациски технологии ќе запише студенти на следните ново-акредитирани програми со следните квоти:

copy_of_feit_konkurs.jpg

Во прилог е даден конкурсот од Универзитетот:

Конкурс за запишување на студенти од прв циклус на студиските програми на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во учебната 2012/2013  година