Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Конкурс за стипендии во рамки на програмата за мобилност ERASMUS LLL за академската 2013/2014 година

Конкурс за стипендии во рамки на програмата за мобилност ERASMUS LLL за академската 2013/2014 година

Во рамки на програмата Erasmus LLL која е дел од програмaта за Доживотно учење на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти и наставен кадар за реализирање на студиски престој на високообразовна институција во ЕУ.

Повеќе информации за условите и начинот на пријавување можете да најдете во дадениот прилог или на веб-страницата на УКИМ: http://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/344_ERAZMUS%20KONKURS%202013-2014.pdf

Прилог:

Конкурс