Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Јавен повик за организирање на натпревар за започнување на сопствен бизнис

Јавен повик за организирање на натпревар за започнување на сопствен бизнис

Министерството за економија на Република Македонија објавува Јавен повик за организирање на натпревар за започнување на сопствен бизнис „Биди перспективен - започни свој бизнис“. Право на учество имаат студенти и млади претприемачи на возраст до 30 години.

Јавниот повик трае до 15 март 2013 година, а повеќе детали за начинот на аплицирање, као и за креитериумите за селекција можете да најдете во прилогот.

Јавен повик