Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Известување за изјавите ФЕИТ - ФИНКИ

Известување за изјавите ФЕИТ - ФИНКИ

Се известуваат студентите кои треба да пополнат изјави за ФЕИТ - ФИНКИ дека ќе може да го сторат тоа во среда, 28.09.2011 год, од 10:00 до 12:00 часот пред Библиотеката на ФЕИТ.