Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости ЕТАИ 2011

ЕТАИ 2011

Од 16-ти до 20-ти септември 2011 година во Охрид со голем успех беше одржана 10-тата меѓународна конференција ЕТАИ и COSY 2011.

На конференцијата ЕТАИ земаа учество голем број на домашни и меѓународни професионалци и научни работници од областите на електрониката, телекомуникациите, автоматиката и информатиката. Исто така, многупосетени пленарни предавања одржаа проф. д-р Кевин Ворвик (Kevin Warwick) од Универзитетот во Рединг (University of Reading), Англија, на темата “The Cyborg Experiments”, како и проф. д-р Андреј Богданов од Кинескиот универзитет на Хонг Конг (The Chinese University of Hong Kong) на темата "Parallel Cryptography".

Од медиумите: T-mobile- Твој Клуб

Во галеријата можете да погледнете дел од атмосферата на ЕТАИ 2011.

etai1.JPG

etai3.JPG

etai4.JPG

etai5.JPG

etai6.JPG

HPIM0138.JPG