Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости ФЕИТ продолжува со успеси на Скопски маратон 2019!

ФЕИТ продолжува со успеси на Скопски маратон 2019!

Традицијата продолжува за освоено трето место во женска штафета. Машките штафети завршија 6-ти и 13-ти. Имавме подобрено време на маратонецот Томислав Карталов. Покрај тоа, беше забележано најмасовно присуство на ФЕИТ учесцини на Маратонот - по повод јубилејните 60 години ФЕИТ, неколку полу-маратонци и многу учесници на 5 км!

skopskimaraton2019.jpg

skopskimaraton.4.jpg

skopskimaraton2019.3.jpg