Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Организации ЕЛФАСКО

ЕЛФАСКО

Каква организација е Елфаско?

Елфаско е здружение на граѓани кое пред се', има за цел да ги нервира/тормози/смее/запрепастува студентите додека тие се трудат да се скинат од Електро факултет или пак некој друг факултет, а тоа го постигнува со (не)редовно регрутирање на нови членови (млади луѓе воопшто) кои се расположени да се нафатат на ваква задача. Ова воедно би било повик до новите генерации да дојдат во Елфаско (Барака 5, втора врата десно, ако не ги броиме WC-ата). Елфаско има тотална/нецензурирана слобода на говор дадена од Деканатот на (ФЕИТ).

Непрекинатото вознемирување на мирниот живот на студентите би требало да се одвива со организирање на музички настани, спортски активности, и разни други вознемирувачки, непријатни и безобразни настани врзани со подобрувањето на културниот живот на мирољубивите студенти, младинци и младинки во нашава државичка наречена Македонија.

Сите што еднаш виделе Елфаско, се навлекле на него засекогаш, а тие што не виделе, сместа со трчање до www.elfasko.org.mk и разбарајте се во рубриката стари броеви.

Поздрав, Елфасковци.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ