Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Свечено доделување на награди и пофалници на студентите со постигнат успех 9 и над 9 и награди и благодарници на најзаслужните студенти за промоција на ФЕИТ

Свечено доделување на награди и пофалници на студентите со постигнат успех 9 и над 9 и награди и благодарници на најзаслужните студенти за промоција на ФЕИТ

Објавено на 25.6.2019

feitlogo.png

На 28 јуни 2019 година (петок), со почеток во 11 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ ќе се одржи свечено доделување на награди и пофалници на студентите кои учебната 2017/2018 година ја завршиле со успех 9 и над 9 заклучно со августовската испитна сесија.

 

 


ikona_pdfСписок студенти по години кои во учебната 2017/2018 година заклучно со августовската испитна сесија постигнале вкупен просек 9 и над 9