Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Повик за учество на СКЕЕОР

Повик за учество на СКЕЕОР

Објавено на 10.6.2019

 

copy_of_SKEEOR.jpg

 

Со големо задоволство Ве покануваме да учествувате на Седмата студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој. Конференцијата ќе се одржи од 29 октомври до 1 ноември 2019 год. во просториите на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје. Ги известуваме сите заинтересирани студенти дека рокот за испраќање апстракт е до 01.07.2019 год.

За дополнителни информации посетете ја нашата веб-страница https://skeeor.feit.ukim.edu.mk/?lang=mk

Ве очекуваме!

ikona_pdfПовик за учество на Седмата студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ